Ekonomihögskolan i media

Här presenteras de senaste artiklarna om Ekonomihögskolan från olika tidningars webbutgåvor. Listan genereras automatiskt genom en mediebevakningstjänst.

Partipolitiken har fördummande inslag Samhällsdebattör, nationalekonom och kluven liberal. I Lundagårds andra artikel i en samtalsserie med politiskt engagerade forskare möter vi Andreas Bergh.
2022-09-29

Studier: Så kan flyktingar bli entreprenörer
2022-09-29

Banal etik och misstänksamhetens kultur i kyrkan "Alla med uppdrag i Svenska kyrkan förväntas skriva under en uppförandekod. Men det är högst oklart vad man skriver under" skriver Susanne Wigorts Yngvesson Susanne Wigorts Yngvesson, gästledarskribent I...
2022-09-28

Mitt yrkesliv är summan av massa slumpmässiga beslut
2022-09-27
Jägmästare, kärnfysiker, marinbiolog och undersköterska. Det blev svaren på frågan om vad man helst hade sadlat om till mitt i arbetslivet.

DN Debatt Repliker. Det är oklart vem som inte förstår vem om forskning
2022-09-26
REPLIK DN DEBATT 24/9. Vi behöver bredda förståelsen för forskningskommunikation för att vi inte ska hamna i en situation där till slut ingen orkar lyssna på ropen, skriver organisationsforskaren Anna Jonsson.

Malin Lernfelt: Ulf Kristersson bör göra a-kassan obligatorisk
2022-09-26
Ett trygghetssystem där det saknas koppling mellan avgifter och ersättningar kommer att förlora sin legitimitet.

Lisa Kirsebom Varsågod, en liten tipslista.
2022-09-26
Snart har vi en ny regering, och landet runt förbereder sig nya, gamla och nygamla ledningar i kommuner och regioner på fyra års hårt arbete.

Därför måste Riksbanken gå så hårt fram
2022-09-23

Nytt centrum för hållbar näringslivsutveckling invigt i Lund
2022-09-22

Kunskapsöverföring - vägen framåt för unga forskare
2022-09-22

Louise Larsson
Kommunikatör

louise.larsson@ehl.lu.se
Telefon: 046-222 08 44

Anna Löthman
Kommunikatör

anna.lothman@ehl.lu.se
Telefon: 046-222 96 82

Vi hjälper dig att hitta rätt forskarexpertis. Pressbilder på våra forskare hittar du i Lunds universitets bildbank. Hittar du inte den bild du söker i bildbanken, är du välkommen att höra av dig.