Kompetensutveckla dina medarbetare

vidareutbildning för dig som är yrkesverksam

Universitetets uppdragsutbildningar vänder sig till yrkesverksamma inom företag, myndigheter och organisationer och ges i både Sverige och resten av världen.

Du som jobbar kan fortbilda via Lunds universitet. Det sker genom så kallade uppdragsutbildningar, som din arbetsgivare bekostar, och kan enbart sökas via ditt företag eller den organisation som du är anställd hos.

Uppdragsutbildningarna kan omfatta allt från en halvdagskurs till en hel masterutbildning och är ofta tvärvetenskapliga i sitt upplägg. Vi erbjuder både öppna kurser och program, som vänder sig till sökande från många olika branscher och organisationer, och helt skräddarsydda utbildningar. Allt utformat för att lyfta in dina specifika erfarenheter och för att kunna kombineras med ditt yrkesliv.

LUCE

LUCE har det övergripande ansvaret för universitetets uppdragsutbildningar och är länken mellan universitetet och dig som deltagare. 

EFL

EFL erbjuder anpassade utbildningar för företag inom affärsutveckling, digitalisering, ekonomi, ledarskap, management, marknadsföring, strategi och styrelsearbete

Senast uppdaterad: 2020-04-03