Ny app en självklar satsning för eee-dagarna

Publicerad: 2018-02-21

Lundaekonomerna håller årligen karriärdagarna eee på Ekonomihögskolan. Det är den största mässan av sitt slag för ekonomi- och IT-studenter. Nytt för i år är appen eeeApp.

Felix Eriksson, marknadsföringskoordinator, eee2018

Hej Felix!

Du är marknadsföringskoordinator för årets eee-dagar och har tagit fram en ny app – eeeApp. Berätta mer om den!

Appen är ett nytt koncept som vi testar i år. Det är mer hållbart än den stora mängden tryckt material vi annars tar fram, och vi tror dessutom att vi kan nå ut till fler genom appen. Här kan man registrera sig till föreläsningar, få koll på alla medverkande företag inklusive ett filter för utställningsdagar, industri, vad de erbjuder och deras plats på mässan. Appen innehåller också ett detaljerat schema och push-notiser så att man inte riskerar att missa något.

Vad ser du fram emot mest under eee2018?

Jag ser väldigt mycket fram emot att se studenternas respons på mässan, och såklart också hur de reagerar på appen. Vid entréerna kommer vi ha stora touchscreen-skärmar som avspeglar appen, och det tror jag verkligen kommer ge en modern, digital touch till eee-dagarna. Och jag ser också fram emot den stora finalen – banketten Pytten!

Vad gör du när du inte tar fram nya appar?

Jag studerar just nu min tredje termin på Ekonomie kandidatprogrammet. Som marknadskoordinator för eee2018 ansvarar jag också för den grafiska profilen, hemsidan och sociala medier tillsammans med kommunikationskoordinatorn Janneke Varenkamp. Hela upplevelsen har varit en fantastisk läroprocess för mig, och det är ett bra sätt att komma i kontakt med framtida arbetsgivare. Jag är väldigt intresserad av digitalisering, och jag vill gärna jobba inom det i framtiden.

Här hittar du appen

Appen finns tillgängling på App Store eller Google Play