Handelsbanken UK - Scholarship to the Swedish Chamber of Commerce for the UK

Publicerad: 2018-11-01

Stipendiesumman är 200.000 kronor. Tillträde sker i juni 2019 för tolv månaders tjänstgöring på Handelskammaren i London.

Please note that this scholarship can only be applied for by Swedish nationals which is why the information is only provided in Swedish.

Handelsbanken UK lämnar ett stipendium till Svenska Handelskammaren i Storbritannien för att utbilda unga, kreativa affärsbegåvningar inom internationell handel och industri.

Som stipendiat kommer du huvudsakligen arbeta inom ett av följande områden: medlemskapsrekrytering & medlemskapsretention, kommunikation eller event. Du kommer även delta i att driva kammarens underorganisation Young Professionals (YP).

För att kunna söka stipendiet ska du nyligen ha avslutat studier på ett svenskt universitet eller högskoleutbildning inom ekonomi.

Ansökan ska innehålla ditt CV och personligt brev.
Ansökningarna ska vara Peter Sandberg, Managing Director på Svenska Handelskammaren tillhanda senast den 4 januari 2019 på sandberg@scc.org.uk.

Vid frågor, vänligen kontakta Peter Sandberg, Managing Director på telefon +44 (0)20 7224 8001 eller via e-mail sandberg@scc.org.uk.

Läs mer på hemsidan: https://www.scc.org.uk/about/scholarships/