Uppdateringar kring coronaviruset/Covid-19

Ekonomihögskolan går över till undervisning och examination online.

Ekonomihögskolan följer myndigheternas rekommendationer och går över till online-undervisning för att begränsa spridningen av coronaviruset. Detta gäller även salstentor, som ej ges vid Ekonomihögskolan fr o m onsdag 18 mars tillsvidare. Hemtentamina och/eller andra examinationsformer kommer att genomföras framöver. I vissa fall kommer extra tentamenstillfällen att erbjudas under vårterminen. Ekonomihögskolan hoppas med detta stärka de möjligheter som ges via digitalt lärande.

Öppettider

Ekonomihögskolan är öppen i samband med verksamhet, såsom tentor i smågrupp eller officiella aktiviteter. Övriga tider kommer studenter och personal in med LU-kortet.

Läs mer om LU-kortet

Ekonomihögskolans Learning Hub håller öppet som vanligt tills vidare.

Ekonomihögskolans bibliotek håller öppet mån-fre 9–16. Lör–sön stängt.

International Office, Career Services och ASKS håller öppet för digitala besök, men har stängt för personliga möten på plats i lokalerna.

Receptionen och campusshopen är obemannad, men erbjuder service via telefon och mejl, vardagar kl. 8–17.

Digitala verktyg

På Ekonomihögskolans medarbetarwebb har vi skapat sidan "Go digital!" med information och instruktioner om våra digitala verktyg. Målgruppen är främst lärare och medarbetare, men även våra studenter kan ha nytta av den. 

Läs mer om våra digitala verktyg (på engelska)

Senast uppdaterad: 2020-03-25