European Entrepreneurship Education Workshop

Konferens

Sten K. Johnson Centre for Entrepreneurship har sedan 2012 årligen anordnat European Entrepreneurship Education Workshop.

2017 års workshop kommer att hållas den 20e-21e april vid Ideon Gateway och Ekonomihögskolan, Lunds universitet.

På worskhopen samlas forskare, lärare och beslutfattare med intresse för entreprenörskap för att mötas och bidra till en ökad förståelse för hur entreprenörskap på bästa sätt kan läras ut och förstås. Workshopen ger dig möjlighet att träffa personer engagerade inom entreprenöriellt lärande. Du kommer även att ha möjlighet att delta i interaktiva aktiviteter och spännande rundabordssamtal.

I samband med worskhopen delas även priset European Entrepreneurship Education Award ut till en person eller organisation som påtagligt bidragit till utvecklingen av entreprenörskapsutbildningen i Europa. I år mottar Professor Colette Henry, Dundalk Institute of Technology, Irland priset.

Mer information gällande European Entrepreneurship Education Workshop återfinns på hemsidan. Sidan uppdateras kontinuerligt.

European Entrepreneurship Education Workshop är en del av firandet av Lunds universitets 350-årsjubileum, som firas under tiden 19e december 2016 till och med 28e januari 2018. Läs mer om jubileet här.

Välkomna!

OM HäNDELSEN